Csapj le a kedvezményre!

Újabb szuper lehetőséget hoztunk azoknak a munkáltatóknak és vállalkozóknak, akik számára érték a fenntartható munka-család egyensúly. A Mommy Works Hungary csapata hónapról hónapra segíti az édesanyákat abban, hogy visszatérjenek a munkaerőpiacra, anélkül hogy a család fontosságát háttérbe kellene szorítaniuk. Most pedig különleges lehetőséget kínálunk mindazoknak, akik velünk szeretnék álláshirdetéseik hatékonyságát maximalizálni!

Miért érdemes nálunk hirdetni?

A Mommy Works Hungary nem csupán egy álláshirdetési platform: elkötelezett közösség vagyunk, akik a munka-család egyensúly megteremtésére összpontosítanak. Változást hozunk a munkaerőpiacra, partnereink pedig ezen az úton kísérnek minket.

Az értékek támogatásáért cserébe profi és képzett szakemberek jelentkezését várhatják hirdetőink. Facebook csoportunk 43 000 + tagból áll: olyan álláskeresőkből, akik a családi teendők ellátása mellett szakmai fejlődést is keresnek. Ahol a rugalmasságért cserébe a munkáltató is rugalmasságot várhat.

Hirdetési lehetőségek és kedvezmények

A kiváló szakemberek mellett a Mommy Works rendszerére is büszkék vagyunk: online felületünkkel könnyedén és gyorsan feladhatóak a hirdetések. Többféle csomagot kínálunk, hogy minden munkáltató megtalálhassa a számára legoptimálisabbat. Különféle megjelenési lehetőségek választhatóak (social media platformok, fizetett hirdetések, stb.), és segítség ott, ahol szükség van rá: szövegírásban, képkészítésben, kiemelt ügyfélkezelésben.

Lássuk a csomagokat:

Kattints a részletekért!

Egyik csomag sem pontosan azt adja, amit keresel, esetleg egyéb területen is szükséged van támogatásra? Az egyedi megállapodásokra is nyitottak vagyunk! Ráadásul álláshirdetések mellett számos, édesanyák fejlődését segítő projektnek adtunk már otthont: képzéseknek, előadásoknak vagy akár Mommy back to work programoknak. Írj nekünk, biztosan megtaláljuk a megoldást!

Augusztusban minden álláshirdetésre 50% kedvezményt adunk, hogy lendületet adjunk az őszi időszakhoz – add fel a sajátod most!

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.