MWH a Manna FM-en és az Érd FM-en

Nemrég két rádiócsatornán is mesélhettünk a Mommy Works Hungary projektről, és hogy hogyan is látjuk a munkaerőpiacot az édesanyák szemszögéből. Tulajdonosunk, Szabados János mesélt tapasztalatokról, megváltozott igényekről, érdekellentétekről, és arról, hogy szerinte/szerintünk hogyan is tudna jól működni a munkáltató és a munkavállaló édesanya között a munkaviszony. Hallgasd meg a teljes interjúkat a cikkben!

Manna FM – Tűzoltó leszel!

A Manna FM színvonalas műsorában több vendéget is meghívtak, akikkel körbejárták a kisgyerekes anyukák munkába való visszatérését. János a Mommy Works Hungaryt mutatta be mint alternatívát, de több édesanya saját történetét is meghallgathatjátok, pozitív és negatív példákat is reprezentálva. Kerekes Bori pályaorientációs műsora remek lehetőséget adott számunkra, hogy akár anyukákat, akár leendő partnereinket elérhessük. Hallgasd meg most!

ÉRD FM

Az ÉRD FM műsorában Ölvedi Réka és Zsuffa Pétter vendége volt Szabados János, ahol kizárólag a Mommy Works Hungary projektről volt szó. Idén célul tűztük ki, hogy minél szélesebb körbe – főként a Budapesten kívüli területekre koncentrálva -, eljuttathassuk a családbarát munkahelyek koncepcióját. Ezért nagyon örültünk, amikor Érd és térsége számára mesélhettünk arról, hogyan is integrálhatóak megfelelően az édesanyák a munkaerőpiacra – hallgasd meg az adás részleteit most!

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.