Mommy Works Hungary a Hír TV-ben

2023-ra azt a célt tűztük ki magunknak, hogy minél több munkáltatóhoz és édesanyához eljuttassuk a Mommy Works hírét: nem kisebb a tervünk, mint hogy a családbarát munkahelyek szélesebb körben elérhetőek legyenek. Ezért is örültünk a Hír TV meghívásának, ahol a Mommy Works Hungary tulajdonosa, Szabados János beszélt a projektről.

A videóban szó lesz a kezdetekről: a csoport indulásáról, és hogy hogyan nőtte ki magát egy segítő közösséggé és platformmá, ahol kizárólag rugalmas és munka-magánélet egyensúlyt támogató állások szerepelhetnek. Fontosnak tartjuk, hogy átadjuk a lényeget: ma már nem az a legfontosabb, hogy a munkavállaló 8-tól 4-ig jól láthatóan az irodában üljön, hanem hogy az adott feladatot határidőre, pontosan és profi munkaerő készítse el. Egy kis rugalmassággal ebbe az édesanyák is könnyedén bevonhatóak, amely a munkaadó érdeke is: nagyszerű szakemberektől esne el a piac, ha a régi, mára már értelmét veszett berögződésekhez ragaszkodik. A home office, illetve a rugalmas munkaidő például két olyan tényező, amely könnyedén beilleszthető egy cég életébe, és fenntarthatja a gyermekes munkavállalók motivációját, illetve megóvja őket a kiégéstől.

2023 legnagyobb kihívása számunkra, hogy vidéken is minél inkább jelen legyen a Mommy Works Hungary tevékenysége. Ahogy János a videóban beszél róla, jelenleg a 35 000 fős csoport közel 40%-a budapesti lakos. A projekt első tévés megjelenését ezért is tartottuk fontosnak: reméljük, hogy minél több országos csatornán jelenhetnek meg progresszív gondolataink a munkaerőpiaccal kapcsolatban.

Lássuk a videót!

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.