Ez történt idén: nagy MWH összefoglaló

Kevesebb, mint fél hónap maradt az évből, így összegyűjtöttük, mik is voltak a legfontosabb történések a Mommy Works Hungary háza táján. Idén is rengeteg izgalmas lehetőséget tettünk közzé, és sok-sok anyukának segítettünk megtalálni álmai munkáját. De lássuk, hogy is volt ez pontosan!

A hirdetésekről

2022-ben több mint 100 cég hirdetése jelent meg a weboldalunkon, Facebook csoportunkban és a különböző social media platformjainkon – wow! A pozíciók rendkívül színesek és változatosak voltak, igyekeztünk az ország teljes területén lehetőséget kínálni az édesanyáknak. A klasszikus irodai munkák mellett számos egyéb területre jelentkezhettetek, csak hogy néhányat említsünk: sminkes, fodrász, radiográfus, beszerző vagy akár kerékpáros kézbesítő.

Egyes hirdetéseink azonban kiemelkedtek a többi közül, lássuk, melyeknél kattintottatok a legtöbben a „Jelentkezem!” gombra:

Adatfeldolgozó, adatrögzítő – 2107 kattintás

Ingatlan teleasszisztens – 728 kattintás

Értékesítési asszisztens – 635 kattintás

Virtuális asszisztens – 457 kattintás

Irodai asszisztens – 323 kattintás

Weboldal terméktesztelő – 288 kattintás

Német nyelvű ügyintéző – 278 kattintás

Pénzügyi munkatárs – 259 kattintás

Pénzügyi és kontrolling munkatárs – 206 kattintás

Adminisztratív ügyintéző – 203 kattintás

Training koordinátor – 145 kattintás

A csoportról

Zárt Facebook csoportunkhoz idén több mint 8900 felhasználó csatlakozott, így már bőven 34 000 fölötti taggal büszkélkedhetünk – köszönjük!

Nagy örömünk, hogy ilyen aktívak vagytok: rengeteg kérdést tettetek fel, sok-sok hasznos sztorit megosztottatok, így összesen 2633 poszt kerül közzétételre. A Mommy Works Hungary egy olyan csoporttá vált, ahol bátran lehet kérdezni és ahol együtt dolgozunk a családbarát lehetőségekért. A csoport különlegessége, hogy sok esetben maguk a hirdetők is jelen vannak, így direktben tudtok tőlük információt szerezni a jelentkezéshez.

További együttműködések

Idén célul tűztük ki, hogy a képes álláshirdetések mellett más, hasznos programokról is értesítsünk titeket, illetve egyre és egyre több felületen jelenjünk meg, hogy segíthessük az álláskereső édesanyákat.

Emlékeztek a Morgan Stanley Back to work programjára? Rekordszámú kattintás érkezett, és a cég meg is találta a jelentkezőit.

Segítettünk a Celanese csapatának is, hogy bemutathassák családbarát céges kultúrájukat: videós beszélgetésben kérdeztük őket a részletekről, hogy megkönnyítsük számotokra a döntést, vajon hozzátok illőek-e a pozíciók. Hogy minél több édesanya tudhasson a Mommy Works Hungary közösségéről, együttműködtünk a PromoBox-szal, és nyomtatásban is megjelentünk.

Köszönjük, hogy velünk voltatok 2022-ben: ígérjük, 2023-ban legalább ennyi izgalommal készülünk majd számotokra!

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.